Kwartet!

nieuwe collega's bij Kodi

Deze lachende mannen zijn Tijmen (allround technicus WTB), Marvin (afstudeerder WTB), Coen (allround Engineer WTB) en Roel (allround Engineer WTB). Dit kwartet nieuwe collega’s is in de afgelopen maanden bij Kodi gestart en wij zijn natuurlijk erg blij met zo’n versterking! 

Waarom deze mannen hebben gekozen voor Kodi? Bij ons team kunnen zij zich technisch inhoudelijk verder ontwikkelen. Een bijdrage leveren aan de energietransitie is iets waar veel techneuten enthousiast van raken. Ook de keuze om op zoek te gaan naar een leuke werkplek dichterbij huis speelde een rol. En die leuke werkplek hebben ze gevonden! Onze organisatie kenmerkt zich door het kleinschalige karakter, waardoor er toch een soort familiegevoel heerst. Met deze nieuwe specialisten aan boord kunnen wij volle kracht door met waar wij goed in zijn, het voorop blijven lopen in de energietransitie.

Waar houden wij ons mee bezig?

Energie Besparende Technieken

Kodi ontwerpt, realiseert en onderhoudt installaties op het gebied van Werktuigkundige Installatietechniek, Warmtepomptechniek, Koudetechniek, Bronsystemen, Meet- en Regeltechniek en Elektrotechniek. Bij Kodi staat de opdrachtgever centraal en zijn al onze activiteiten erop gericht om voor de opdrachtgever de meest effectieve installaties te ontwerpen en te realiseren. Door middel van een haalbaarheidsonderzoek met een gedegen kosten-/batenanalyse kunnen wij in een beginstadium al aangeven wat de terugverdientijd van de installaties zal zijn.

Werken bij Kodi

Dit zijn onze vacatures

Werken bij Kodi in beeld

werken als allround engineer en technicus

Onze projecten in beeld

Het team van Kodi

Dit zijn onze mensen. Jouw nieuwe collega's?

Wij hebben een compact en hecht team waarmee wij de mooiste projecten op het gebied van energiebesparende technieken bedenken en uitvoeren. Kodi loopt al jaren voorop als het gaat om duurzame warmte- en koudetechnieken en dit houden wij graag zo. Onze collega’s zijn innovatief, creatief en ondernemend ingesteld en ook jij krijgt straks alle ruimte en verantwoordelijkheid om jouw bijdrage te leveren.

Natuurlijk hopen wij dat jij nu al enthousiast bent en gaat solliciteren. Mocht je eerst een keer bij ons langs willen komen om rond te kijken en collega’s te spreken dan ben je van harte welkom!

Wij lopen al meer dan 40 jaar voorop in de markt waarin wij actief zijn. Als iedereen rechtsaf gaat dan gaan wij linksaf. Eigenwijs en innovatief, dat is Kodi.

Theo Koopman
Oprichter Kodi