Allround Technicus Werktuigbouwkunde

Functieomschrijving

Onze warmtepompinstallaties en duurzame klimaatinstallaties hebben jou nodig. Een allround technicus die zich thuis voelt in een technisch uitdagende en afwisselende werkomgeving en die zich continue wil blijven ontwikkelen. Kodi loopt al meer dan 40 jaar voorop als het gaat om innovatie en duurzame energietechnieken en alleen met leergierige collega’s kunnen wij koploper blijven. Ben jij een technicus die het in zich heeft om service en onderhoud te verzorgen van onze installaties én als meewerkend voorman kan fungeren bij de installaties van nieuwe projecten?

Een dag van een allround technicus bij Kodi
Je werkt bij ons in een klein team in de buitendienst. Het werk is zeer afwisselend, doordat onze energiezuinige installaties bestaan uit werktuigbouwkunde, aangevuld met elektrotechniek en besturingstechniek. Bij Kodi verzorgen wij het uitdenken, ontwerpen, compleet installeren, monitoren en ook het onderhouden en het oplossen van storingen aan al deze installaties. Jouw werkdag laat zich dan ook lastig omschrijven. De ene dag ben je aan het werk in een technische ruimte en los je een storing op in de besturingstechniek en een andere dag sta je in de klei wanneer we bezig zijn met het aansluiten van onze energieheipalen. Wij maken het wat eenvoudigere deel van de installaties niet zelf, dus van jou wordt verwacht dat jij ook een onderaannemer op weg kunt helpen en toezicht houdt op de vorderingen en kwaliteit van het werk. Je bent zelfstandig, krijgt veel verantwoordelijkheid en doet zelf de bestellingen aan de hand de tekeningen van jouw collega’s van engineering. Onze techneuten worden betrokken bij het ontwerp van de installaties en wij staan altijd open voor verbeterpunten en positieve feedback op elkaars werk en tekeningen. Het is een erg breed pakket van taken en verantwoordelijkheden en er is nog nooit iemand bij ons begonnen die vanaf het begin alles kon. Heb jij een goede basis en ben je bereid om je verder te ontwikkelen? Kom een keer kennismaken om te zien of het klikt bij Kodi.

Nog even kort op een rijtje de activiteiten die onze allround technici uitvoeren:

 • zelfstandig installeren, maar ook in samenwerking met collega's en onderaannemers;
 • aanbrengen van installaties t.b.v. verwarming, koeling, luchtbehandeling en bronsystemen;
 • installeren van warmtepompsystemen, aardenergiesystemen en zonne-energiesystemen;
 • inregelen en compleet bedrijfsklaar opleveren van de geïnstalleerde systemen;
 • verzorgen van preventief en correctief onderhoud aan de energiezuinige installaties;
 • verhelpen van storingen, wat meestal binnen de normale werktijd kan plaatsvinden.

Vereisten

Het profiel van een allround technicus bij Kodi 

Wat moet je in jouw profiel hebben staan om bij ons goed uit de voeten te kunnen in de rol van allround technicus? Als persoon ben je zelfstandig, flexibel en leergierig. Om je in ons kleine team goed te kunnen laten zien is het ook wel handig als je communicatief vaardig bent en een tikkeltje eigenwijs. Wij verwachten dat iedereen in ons team meedenkt en zijn mening geeft. Zo houden wij elkaar scherp en de kwaliteit hoog!


Naast jouw persoonlijke eigenschappen heb je vanzelfsprekend ook de technische kennis en vaardigheden nodig. Een allround technicus bij Kodi heeft over het algemeen:

 • een afgeronde mbo-opleiding werktuigbouwkunde/ installatietechniek;
 • affiniteit met elektrotechniek en regeltechniek;
 • een aantal jaren ervaring in de installatiewereld;
 • een leergierige instelling en is bereid tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • een proactieve, no-nonsense, enthousiaste en resultaatgerichte instelling;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Voldoe jij niet helemaal aan dit profiel maar denk je dat jij prima uit de voeten kan in de rol van allround technicus bij Kodi? Dan ben je in ieder geval eigenwijs genoeg en horen wij graag van je!


Wat heeft Kodi jou te bieden? 

Naast deze mooie functie hebben wij een klein en hecht team waarmee wij de mooiste projecten op het gebied van energiebesparende technieken bedenken en uitvoeren. Kodi loopt al jaren voorop als het gaat om duurzame warmte- en koudetechnieken en dit houden wij graag zo. Jouw collega’s zijn innovatief, creatief en ondernemend ingesteld en ook jij krijgt straks alle ruimte en verantwoordelijkheid om jouw bijdrage te leveren. Jouw salaris zal worden gebaseerd op de kennis en ervaring die jij al hebt en bij Kodi belonen wij onze mensen graag goed.

Als allround technicus bij Kodi ga je altijd goed uitgerust op pad. Een bedrijfswagen, de juiste gereedschappen, een laptop en telefoon. Het zal jou aan niets ontbreken.


Solliciteer of kom een keer langs! 

Natuurlijk hopen wij dat jij nu al enthousiast bent en gaat solliciteren. Mocht je eerst een keer bij ons langs willen komen om rond te kijken en collega’s te spreken dan ben je van harte welkom! 

Bellen of een WhatsApp sturen? Dat kan op 06-46305041