Service Monteur Duurzame Installaties Fulltime of Parttime

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek een ervaren Service Monteur Instalatietechniek die meer techniek wil en minder adressen op een dag. Bij ons zijn het er 1 tot 2. Ook zijn er dagen dat je op kantoor werkt. Je krijgt direct een vaste aanstelling, een heel goed salaris en je draait geen storingsdiensten. Omdat jij in de regio Heerhugowaard / Alkmaar / Beverwijk / Hoorn / Enkhuizen woont rijd je in maximaal 30 minuten van je huis naar onze installaties, zo houd je tijd en energie over voor je leven naast je werk.

Jouw droombaan als Service Monteur bij Kodi


Werken met een kleine groep collega’s aan veelal bijzondere installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een asfaltcollector die als warmte-/koudewisselaar fungeert, open en gesloten bronsystemen of het Waerdse Energie Circuit, een van de meest duurzame warmte netwerken van de wereld. Moet je van al onze installaties direct alles weten? Nee, er is namelijk nog nooit iemand bij Kodi begonnen die direct alles wist, sterker: vaak werken we zo innovatief dat niemand het nog eerder heeft gedaan en leren we samen. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend omdat onze energiezuinige installaties zeer afwisselend zijn.

Jouw werkdag laat zich dan ook lastig omschrijven. De ene dag ben je aan het werk in een technische ruimte en los je een storing op in de besturingstechniek, een andere dag verricht je specifieke metingen, of voer je onderhoud uit aan complexe technische installaties. Wij maken het wat eenvoudigere deel van onze installaties niet zelf, dus (op termijn) help je ook een onderaannemer op weg en houd jij toezicht op de vorderingen en kwaliteit. Naast het buitenwerk werk je ook binnen, bijvoorbeeld aan een kleine calculatie of werkvoorbereiding. Iedereen, en zeker jij, wordt betrokken bij het ontwerp van onze installaties, jij gaat per slot van rekening de installatie zelf onderhouden!


Nog even kort op een rijtje de activiteiten die je als servicemonteur uitvoert:

 • realiseren, inbedrijfstellen en compleet bedrijfsklaar opleveren;
 • Verzorgen van preventief en correctief onderhoud;
 • Inspectie en analyse van installaties;
 • Verhelpen van storingen (bijna altijd binnen de normale werktijd);
 • Calculatiewerkzaamheden t.b.v. service en onderhoud;
 • Werkvoorbereiding t.b.v. service en onderhoud;
 • Administratieve afhandeling.

Functievereisten

Ik heb het nog nooit eerder gedaan, ik denk dat ik het wel kan ;-)

Dat ben jij in een notendop! Je bent een positieve, nieuwsgierige en vooral oplossingsgerichte service monteur. Zoals een van onze oprichters zegt, voor elk probleem bestaat al een oplossing alleen moeten we die nog vinden en daar kun jij je helemaal in vinden. Je werkt graag zelfstandig, raakt niet snel in de stress en houdt het overzicht. Wel is het handig als je om hulp of informatie durft te vragen, want je zult zeker in het begin tegen dingen aanlopen die je nog niet kent. Het volgen van cursussen, opleidingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen grijp jij met beide handen aan.


Wat vragen we nog meer van onze collega Servicemonteur:

 • Afgeronde mbo-opleiding werktuigbouwkunde / installatietechniek / servicetechnicus;
 • Aantal jaren ervaring in installatiewereld, bijvoorbeeld als servicemonteur of service-technicus.


Voldoe jij niet helemaal aan dit profiel maar denk je dat jij evengoed prima uit de voeten kan in de rol van Service Monteur bij Kodi? Dan ben je in ieder geval eigenwijs genoeg en horen wij graag van je!


We vragen veel, maar we bieden nog meer!

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze werksfeer is vriendelijk, collegiaal en bij Kodi draait het meer om kwaliteit dan om kwantiteit. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang direct een vast contract en een salaris tussen de € 3000,- tot € 3800,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. We geloven in een leven naast het werk, daarom is parttime werken mogelijk. Daarnaast zijn flexibele werktijden bijvoorbeeld om je kinderen weg te kunnen brengen, in goed overleg zeker mogelijk. Daarnaast bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • Mooi, moderne en goed uitgeruste bedrijfswagen
 • PMT Pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Diverse feestelijke uitjes & attenties
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden
 • Smartphone van de zaak

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Michiel, via 06-46305041. Michiel legt je graag verder uit wat de functie van Servicetechnicus inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Kodi. Je kunt ook direct reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.